.  

.

Behandelingen  

Guasha gezichtsbehandeling

In het gezicht bevinden zich vele acupunctuurpunten, die door een lichte massage met speciale schrapers gestimuleerd worden (er ontstaat géén "Sha"!!)  

Hierdoor wordt de energiestroom in de meridianen geactiveerd en verbeterd. De totale doorbloeding van het gezicht wordt verbeterd en de spieren van het gezicht worden intensief gestimuleerd. Gezichts-guasha verbetert ook de gelaatskleur en de vorm van het gezicht, het versterkt het bindweefsel, vermindert rimpels, pukkels, vlekken, vetkussentjes, acne en "rode neus" 

Ook kan het verminderd gezichtsvermogen verbeteren.

 

Toepassingen:

 • Verzorging van de huid, zowel therapeutische-als schoonheidsbehandeling
 • Behandeling en vermindering van puistjes/pukkels, vlekken, rimpels
 • Verzorging van ogen en omgeving
 • Behandeling van bepaalde huidziekten, littekens of gevolgen van puistjes/pukkels, of cosmetische storende aandoeningen van het onderhuids weefsel
 • Verzorging bij beschadiging van de huid door UV-straling
 • Verzorging en bescherming van de huid tegen droogte (herfst, winter, airconditioning)
 • Therapeutische toepassing bij o.a chronische hoofdpijn, sinusitis, gezichtsverlamming, aangezichtspijnen, chronische klachten aan oog en/of oor
 • Als wellness-behandeling (ontspanning)

 

 

Guasha lichaamsbehandeling

 

In de behandeling wordt een speciale olie op de huid aangebracht. Op deze plaatsen wordt vervolgens met een speciale schraper gemaakt van hoorn, jade of metaal "geschraapt"

De huid wordt hierdoor rood (doorbloeding) en op de plaatsen waar blokkaden zijn, door afvalstoffen/toxines, verschijnen "bloeduitstortingen" in de huid variërend van diep rood tot blauw. Hoe donkerder de kleur hoe ouder (chronisch) de stoornis. De huid wordt bij deze behandeling niet beschadigd. Bij een normale conditie verdwijnen deze vlekken volledig binnen 3 tot 7 dagen. Een Guasha behandeling is niet pijnlijk en wordt door velen als zeer prettig ervaren! 

(Let op, u dient gegeten te hebben voor aanvang van de behandeling!)

 

 

 

 

Gezichtsbehandeling op maat

Uw huid is uw grootste orgaan, en net zoals de rest van uw lichaam heeft uw huid goede verzorging nodig. Het beschermt ons immers tegen alle invloeden van buitenaf en weerspiegelt de gezondheid.

Wist u, dat na uw 25e de hoeveelheid collageen en daarmee ook de stevigheid van uw huid begint af te nemen?

Ik maak graag voor u een huidanalyse om te kijken naar de conditie van uw huid en de juiste verzorging die uw huid nodig heeft. Bij een behandeling op maat stel ik samen met u een behandelplan op, gebaseerd op een huidanalyse en gecombineerd met uw behoeften/wensen.

 

Een behandeling kan bestaan uit enkel een goede reiniging, of reiniging en voeding van uw huid gecombineerd met bijvoorbeeld het mooier maken van uw wenkbrauwen, of een heerlijke gezichtsmassage.. U reserveert de tijd voor uw behandeling en samen kijken we wat er binnen de door u gereserveerde tijd mogelijk is. Maak uw wensen kenbaar!

 

In de salon wordt uitsluitend gewerkt met producten van hoogwaardige kwaliteit. Deze bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen. De producten bevatten geen overbodige geurstoffen, kleurstoffen en parabenen en worden niet op dieren getest! 

 

 

Wimperextensions one by one

Altijd al mooie, volle wimpers willen hebben? Dat is nu mogelijk! Met deze techniek wordt op elk

wimperhaartje een wimperextension geplaatst. Het aantal extensions is dan ook afhankelijk van het aantal "eigen wimpers"

Van een naturel look tot een glamourus look, alles is mogelijk mits uw eigen wimpers het toelaten. De gezondheid, lengte en dikte van uw wimpers is daarbij belangrijk. Ik zal u daarom ook altijd een professioneel advies geven over welke mogelijkheden voor uw wimpers geschikt zijn.

 

Dagelijks verliezen we van nature meerdere wimpers, en aangezien de extensions vastzitten aan uw eigen wimpers vallen ook deze met de vernieuwing van de haartjes mee uit. Dat kan de ene keer sneller gaan dan de andere keer, afhankelijk van o.a. hormonen maar ook van de verzorging van uw wimpers!

(Let op, gelieve de avond voor de afspraak alle oog make-up te verwijderen, met name eye-liner en mascara. Anders loopt u het risico dat de extensions niet goed zullen hechten!)

  

De voordelen van wimperextensions:

 

 • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een prachtig oogopslag
 • Natuurlijke uitstraling
 • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet
 • Geen beschadiging van uw eigen natuurlijke wimper
 • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
 • Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
 • Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
 • Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zich zorgen te maken over je wimpers
 • Wordt pijnloos opgebracht

  

Ontspannende lichaamsmassage

Met (eventueel) rustgevende muziek op de achtergrond en een heerlijke, voedende olie of massagecreme naar keuze, tot rust komen tijdens een klassieke lichaamsmassage. Even nergens aan hoeven denken, alleen maar "zijn". 

De strijkingen en knedingen stimuleren de doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel. Daardoor worden afvalstoffen versneld afgevoerd en kunnen voedingsstoffen diep in het weefsel doordringen. 

Een massage bevordert het lichaamsherstel, de doorbloeding, u voelt zich uitgerust en meer in evenwicht!